Paloma Elite Partner

Kalcsu Kati Szépségszalon

Elite Sminktetováló vagyok

Kalcsu Kati sminktetoválás

Látogass el központi honlapomra és jelentkezz be akár online! Klikk ide!

Kalcsu Kati mesterkozmetikus, általános és orvosi sminktetoválás szakértő. A professzionális sminktetoválás meghonosítója Magyarorszgáon. 1997 óta foglalkozik sminktetoválással, mely idő alatt több ezer nőt varázsolt szebbé. Nagy tapasztalattal rendelkezik az elrontott sminktetoválások korrekciója területén.

Szakértőként konferenciákon és szakmia továbbképzéseken osztja meg tudását, rendszeresen publikál. Magyarországon elsőként, 2002 óta végez orvosi sminktetoválást, jelenleg a hazai képzés megszervezésén dolgozik.

Látogass el központi honlapomra és jelentkezz be akár online! Klikk ide!

Long Time Liner sminktetoválás

Szépségszalonomat Budapesten, a Váci utcában találod meg! A kapcsolat menüpont alatt megtalálod elérhetőségeinket!

 

Sminktetoválói pályafutásomSminktetoválás, szemöldök tetoválás Kalcsu Katinál, a Long Time Liner vezetőjénél

1997-ben találkoztam a Long-Time-Liner sminktetoválással egy németországi szakmai kiállításon. Mondhatom, szerelem volt első látásra. Közel 20 éves kozmetikus pályafutás állt mögöttem, sok mindent kipróbáltam, a szépségszalon mellett a disztribútori / nagykereskedelmi tevékenységünk is működött már. A nagyvilágban járva tehát sok-sok mindent láttam, a Long-Time-Liner sminktetoválás kapcsán viszont azonnal tudtam, ez fogja meghatározni a pályafutásom további részét!

 

...és így is lett! 12 éve vagyok a Long-Time-Liner sminktetoválás kizárólagos magyarországi forgalmazója és vezetője. A Kalcsu Kati Szépségszalon  sminktetováló tudásközpontként működik, ahol egyrészt a magyar kozmetikusok sminktetoválás oktatása, másrészt mint szépségszalon, sok-sok Nő megszépítése zajlik!

 

A Long Time Liner Gmbh alapító tulajdonosai Kalcsu Katival és Kalcsu Istvánnal Münchenben

A Long-Time-Liner sminktetoválással lettem és vagyok igazán sikeres, ezért ez a terület áll a szívemhez legközelebb! Fiaimnak köszönhetően az utánpótlás is megérkezett, menyeim formájában. Hajni és Betti (szintén Budapest és Kecskemét:)) mára komoly tapasztalatot szereztek a sminktetoválás területén, így őket is bizalommal ajánlom! Nagy öröm számomra, hogy a családon belül ketten is átveszik majd a stafétabotot:)!

 

2009-ben elindítottuk a Long-Time-Liner Elite Partner programot, ahol a legképzettebb Long-Time-Liner sminktetováló kolléganőkből álló csapat létrehozása a célunk. Bizalommal ajánlom őket is, mint a sminktetoválás iránti legelhivatottabb Long-Time-Liner sminktetoválókat!

 

Kalcsu Kati

Kalcsu Kati mesterkozmetikus, általános és orvosi sminktetoválás szakértő.

Látogass el központi honlapomra és jelentkezz be akár online! Klikk ide!

Budapest

www.long-time-liner.hu - a profi sminktetoválás

© 2009 Paloma. Minden jog fenntartva!


NetTipp